Mäntsälän Suurlava
Arkeen ja juhlaan

3.8.2024 

Kehitysvammaisten kesätanssit

klo 13-16.00 

liput 15,00€ 

Perinteisissä kesätansseissa hyvää musiikkia ja tunnelmaa luo TANIA-yhtye. 
TANIA-bilebändin kokoonpano koostuu tutuista musiikin ammattilaisista. Bändi tarjoaa takuuvarmaa ja laadukasta viihdettä pop-, rock- ja iskelmävivahtein.
Rumpali Sami Järvinen on taidoillansa vaikuttanut mm. Leningrad Cowboys, Lenni-Kalle Taipale, Laura Voutilainen, Paula Koivuniemi ja Virve Rosti yhtyeissä. Kosketinsoittaja Jussi Aaltonen on vuosia työskennellyt mm. Menneisyyden vangeissa sekä Virve Rostin bändissä. Basisti Mikko Vuorela on tuttu mm. Kaija Koo, Kirka, Riki Sorsa&Leirinuotio, Veeti Kallio yhtyeistä. Kitaristi Ari "Nude" Kaasalainen tunnetaan mm. Virve Rostin yhtyeen kitaristina sekä Virven avopuolisona. Monipuolinen laulaja Tanja Valkeinen on vuosien ajan opiskellut laulua ja musiikkia sekä ollut mukana useissa erilaisissa kokoonpanoissa laulajana. Tanja toimii tällä hetkellä lauluntekijänä ja laulajana TANIA sekä Kiertolaiset yhtyeissä.
"Jokainen jäsen on tuonut tähän yhtyeeseen "sitä jotain" ja sen vuoksi tämä on hemmetin kivaa ja hyvää", kuvailevat bändin jäsenet yhtyettään.


 
 
 
Soitto
Sähköposti